(Terug) in je kracht

De workshop (Terug) In je kracht is voor ieder die zijn vitale kracht wil (her)ontdekken, de fysieke en emotionele vitaliteit wil vergroten en verdiepen. In je kracht mogen zijn.

Wat brengt jouw leven in de Flow? Waar wil jouw levensenergie naar toe? Flow brengt vreugde en maakt dat je energie krijgt van de dingen die je doet.

Het lichaam als instrument, je eigen kompas.
Kom en (her)ontdek je innerlijke kracht. Leer de kracht van lichaamstaal en het geheim van net ietsje meer energie hebben.

Leer op een eenvoudige manier sterk in het leven te staan. Je ervaart het verschil tussen wel en niet in je kracht staan, wat dat fysiek en mentaal met je doet en hoe je dit zelf kunt corrigeren.

Nieuwsgierig en creatief aan de slag.
We gaan ervaringsgericht werken, door middel van lichaamsgerichte oefeningen. Ontdekken hoe spanning te ontladen. Met bewegingen en oefeningen aan de slag om meer en meer in contact te zijn met je (lichaam)wijsheid.

In je kracht zijn: met compassie af stemmen op jezelf en bewuste relatie ten opzichte van wat je voelt, denkt en ervaart en wordt je bewust waar en wanneer je in verzet bent tegen datgene wat zicht aandient. Herkennen hoe je spanning opbouwt en hoe deze te ontladen waardoor je energiesysteem kan herstellen.

workshop (terug) In je kracht
Zaterdag agenda