Energetische massage

Dit is een holistisch energetiche massage door de combinatie van massage met magnetiseren (handoplegging). Het vormt een vloeiend holistich geheel waarmee de energiedoorstroming verbetert en veel gezondheidsklachten kunnen oplossen.

De energetische massage heeft zijn uitwerking op de gehele mens: fysiek, psyche en spiritueel. Er is immers een constante wiselwerking van lichaam en geest/mind.
Met deze behandeling ontspant het lichaam, laat spanningen los waarmee het energiesysteem van het lichaam kans krijgt om weer in harmonie en balans te komen. Het zelfgenezend vermogen krijgt een boost.

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is het overbrengen van kosmische, genezende energie door middel van handoplegging.
Ieder mens heeft positieve en negatieve energie door zijn of haar lichaam stromen.
Is deze energie niet in balans dan ontstaan er blokkades. Denk b.v. aan stenen in een rivier waardoor de waterstroming gestoord is.

Tijdens het magnetiseren wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam gestimuleerd en geactiveerd.
Het lichaam wordt zo geactiveerd om zelf aan de slag te gaan om verstoorde natuurlijke energiestroom in het lichaam te herstellen. En zo de energiestromen weer in harmonie en balans te brengen waardoor klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Belangrijk is de betere energiedoorstroming, ontspanning, verbeterde afvoer van afvalstoffen en het is een stimulans voor de afgifte van spijsverteringssappen waardoor de spijsvertering en spijsverteringsklachten verbeteren.
De energetische massage helpt bij spanningsklachten, pijnklachten, nek-en schouder- en rugklachten, vermoeidheid, stress, depressie, burn-out.