KLANKBAD… klank- & mantra meditatie

Een klankreis met mantra’s zingen en de harmonische klanken van wereld instrumenten als klankschalen, oceaandrum, sjamanendrums, cimbels enz.
Het klankbad wordt ingezet met mantra’s.

Laat je meevoeren met de geluiden, trillingen en boventonen op reis naar binnen, naar je eigen bron.
Trilling is energie, energie is trilling. Klank is hoorbare trilling, klank is energie.
Klanken, geluiden zijn van grote invloed in ons leven helpen ons ontspannen.

Een mantra is een specifieke frequentie, trilling of geluid. Denk maar aan een woord, zin of gedicht met een positieve intentie. Een affirmatie.
Er gaat een scheppende energie uit van de mantra door het zingen, het ritmisch herhalen. We kennen bijvoorbeeld wel het bekende ‘ohm’ geluid dat als oerklank gezien wordt. Mantra’s kunnen er doormiddel van klanken en trillingen zorgen dat je meer stilte en vrijheid ervaart in je hoofd, je geest.

De klanken en klankkleuren zijn een waar klankbad en zorgen voor verlaging van de spierspanning en vermindering van de productie van stresshormonen, stimuleren ook de bloedsomloop.

Kortom de harmonische klanken tijdens de klankmeditatie zorgen voor ontspanning en hebben een helend effect op lichaam en geest en stimulatie van het zelfgenezende vermogen van het lichaam.

Geef jezelf de gelegenheid en ruimte te ontspannen met mantra’s en mooie klanken van wereld instrumenten. En ontspanning draagt bij aan tevredenheid en plezier.

Je hebt de keuze om zittend of liggend dit klankbad te ervaren.

Breng een matje, kussentje en dekentje mee zodat je je het zo behaaglijk mogelijk kunt maken.

Datum 19 mei 2018
Tijd 14.00- 16.00 uur
Inloop vanaf 13.40 uur

Kosten €12.-
Vooraf aanmelden